Kesän matkailusesonki satoine käyntikohteineen ja tapahtumineen alkaa olla parhaimmillaan. Haluaisimme kuulla länsirannikolla Pohjanlahden Rantatiellä kulkeneiden matkailijoiden ajatuksia, kommentteja ja kertomuksia kokemuksistaan reitin varrella: millaisin odotuksin matkaan lähdettiin, mitä matkalla koettiin, vastasivatko käyntikohteiden nettisivujen tiedot (aukioloajat, tarjonta, palvelun taso jne.) todellisuutta, olivatko ennakkotunnelmat liian suuria/pieniä koettuun nähden ja mitä reissusta jäi päällimmäisenä mieleen. Palautetta käytetään parantamaan matkailutien palvelujen tasoa ja matkailijoiden viihtyvyyttä reitin varrella!

Kommentteja ja matkakertomuksia otetaan vastaan Pohjanlahden Rantatie –hankkeessa matkailutien nettiportaalin palautelomakkeen kautta osoitteessa http://www.rantatie.com/info/anna-palautetta/


Pohjanlahden Rantatien reittikartat ovat osoitteessa www.rantatie.com - http://www.rantatie.com/kartat/reittikartat/, josta löytyvät mm. matkailutien kuntien esittelyt sekä runsaasti teemoittaisia luonto-, kulttuuri- ja matkailukohteiden esittelyjä reitin varrelta. Sivut on käännetty ruotsiksi, englanninkieliset sivut ovat parhaillaan tekeillä.

Mukavaa ja lämmintä kesää kaikille!